Muistutamme, että sinulla on kokonainen sarja tuotteita superalennuksessa:

Suurin varastovalikoima kirjekuoria, värillisiä postituspusseja ja postipakettituotteita maailmassa

GET 5% OFF

Rekisteröidy Suomi Kirjekuoret uutiskirjeen lukijaksi vastaanottaaksesi uutisia tuotteistamme, erikoistarjouksista ja edullisista alennuksista.

Laadukkaat kirjekuoret kotiin ja toimistoon

Digitaalisessa maailmassa moni saattaa jopa kyseenalaistaa kirjepostin olemassaolon ja merkityksen. Vaikka sähköiset viestimet kuljettavat viestit perinteistä kirjepostia nopeammin, on kirjeillä edelleen paikkansa viestinnässä sekä yksityishenkilöillä että yrityksillä. Kuori kiinnittää huomion, herättää mielenkiinnon ja saa vastaanottajan toimimaan eli avaamaan kuoren. Kuoren ulkoasun suunnitteluun kannattaa käyttää hieman aikaa, mutta kuoren tilaamisen voi hoitaa helposti ja nopeasti netissä.


Kirjekuoren monet käyttötarkoitukset

Kirjekuori kuljettaa kaikenlaisen kirjepostin helposti ja turvallisesti vastaanottajalleen, mutta se sopii myös moneen muuhun käyttöön. Kuoreen on helppo sujauttaa lasten askarteluja, valokuvia tai vaikkapa suosikkireseptejä. Myös napit, nepparit ja muut pienet käsityötarvikkeet on helppo lajitella kuorien avulla. Talouttaan seuraavalle kuoret ovat oivallinen paikka säilyttää kuitteja, jotka muuten katoavat turhankin helposti.

Yritysten viestinnässä kuoria tarvitaan sekä asiakasviestinnässä että yritysten sisällä. Yrityksen logolla varustettu, tyylikäs ja kestävä kirjekuori on myös yrityksen imagon kannalta tärkeä asia. Viestintään panostava yritys antaa itsestään luotettavan vaikutelman, ja asiakkaat voivat luottaa siihen, että yrityksen lähetykset tulevat perille. Olipa kyseessä sitten lasku tai markkinointiviesti, kuoren merkitystä ei kannata väheksyä. Kirjekuorella on mahdollista erottua muiden joukosta.

Laadukas ja tyylikäs kirjekuori helposti netistä

Toimistotarvikkeita myydään lukuisissa kirjakaupoissa sekä paperitarvikkeiden erikoisliikkeissä. Helpointa ja kätevintä on kuitenkin tilata kirjekuoret netistä, jolloin saat ne suoraan kotiovellesi tai yrityksesi toimipisteeseen. Netistä tilaamalla säästät aikaa ja siten tehostat toimintaasi.

Valitse kirjekuoret tarpeen mukaan

Kuori kannattaa aina valita käyttötarkoituksen mukaan. Kirjekuori on erinomainen tapa tuoda esiin omaa personaa tai yrityksen imagoa. Valittavanasi on erikokoisia, erivärisiä ja eri materiaalista valmistettuja kuoria. Kohderyhmän ja käyttötarkoituksen mukaan valittu kirjekuori tukee viestintää ja, mikä tärkeintä, saa vastaanottajan avaamaan kuoren. Vain avattu kuori vie perille sen viestin, jonka lähettäjä haluaa vastaanottajan saavan.

Käytetyimpiä kokoja ovat C5 ja C4, mutta myös pienempi C6 on suosittu erityisesti yksityishenkilöiden välisessä viestinnässä. Valittavana on sekä ikkunallisia että ikkunattomia malleja, sekä vaakamalleja että pystymalleja. Läpikuultamattomissa kirjekuorissa viestit kulkevat turvallisesti eikä kenenkään tarvitse olla huolissaan siitä, että kirjeen sisällön voisi lukea kuoren läpi valoa vasten.

Myös kuoren sulkemisessa käytettävällä mekanismilla on merkitystä. Voit valita kirjekuoreesi liimareunaisen, itseliimautuvan tai automaattisesti sulkeutuvan reunuksen. Saatavana on myös kuoria ilman liimareunusta. On erittäin tärkeää, että valitset juuri omia tarpeitasi parhaiten vastaavat kuoret. Jos et ole varma, mikä kuori sopii tarpeisiisi parhaiten, autamme mielellämme valinnassa.

Halutessasi voit myös tilata näytekuoren ja siten varmistua siitä, että teet huolellisesti harkitun valinnan ennen suuremman tilauksen tekemistä.