Tietoa meistä

Enveseur, S.L. on perheyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjekuoria ja postipakkauksia ja jonka varastossa on yli 2 300 tuotetta. Kaikki alkoi vuonna 1998 Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun Madison Commercial, Ltd perustettiin.

Tällä hetkellä päätoimipiste sijaitsee Vilafranca del Penedésissä lähellä Espanjan Barcelonaa, ja siellä valmistellaan kaikki Euroopan unionin alueen lähetykset. Pohjois-Slovakiaan avattiin moderni toimintakeskuksena toimiva varasto toimitusaikojen lyhentämiseksi Itä-Euroopassa.

Yrityksellä on vahva liikesuhde maailman johtavien paperi-, pahvi- ja muovikuorien valmistajien kanssa sekä Aasiassa että Euroopassa. Yritys tarjoaa useita tyylejä, kokoja ja värejä, joista monet on valmistettu erityisesti Enveseurin vaatimusten mukaisesti.

Olemme palvelleet yli miljoonaa asiakasta ja meillä on digitaalista toimintaa 19 Euroopan maassa. Se on mahdollista yli 40 ammattilaisesta koostuvan monikulttuurisen tiimin ansiosta. Tiimin jäsenet auttavat yritystä vastaamaan kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin.

Asiakkaiden profiilit ovat sekä B2B- että B2C-profiileja paperitavarakaupoista, mainostoimistoista ja tapahtumista tuotteitaan ja palveluitaan kaupallisen tuotemerkin alla mainostaviin suuryrityksiin sekä yksityishenkilöihin, jotka tarvitsevat tuotteita esimerkiksi häihin, onnittelutilaisuuksiin, ehtoolliselle… Tarjoamme lisäksi nopean ja yksilöidyn tulostuspalvelun muutamasta yksiköstä alkaen niin yrityksille kuin yksityishenkilöille ja räätälöityä valmistusta tukkumyyntimäärille.

Olemme sitoutuneet sukupuolten tasa-arvon saavuttamiseen

Enveseur, S.L. ilmoittaa olevansa päättäväisesti sitoutunut sellaisten käytäntöjen luomiseen ja kehittämiseen, jotka integroivat naisten ja miesten tasa-arvoisen kohtelun ja mahdollisuudet ilman sukupuoleen perustuvaa suoraa tai välillistä syrjintää, sekä toimenpiteiden edistämiseen ja kannustamiseen todellisen tasa-arvon saavuttamiseksi organisaatiossamme, jossa naisten ja miesten tasa-arvoiset mahdollisuudet asetetaan yritys- ja henkilöstökäytäntöjemme strategiseksi periaatteeksi 22.3.2007 annetussa orgaanisessa laissa 3/2007 määritellyn periaatteen mukaisesti naisten ja miesten todellisen tasa-arvon edistämiseksi.

Hyväksymme ja sovellamme naisten ja miesten tasa-arvoisten mahdollisuuksien periaatetta kaikilla aloilla rekrytoinnista ylennyksiin, mukaan lukien palkkakäytäntö, koulutus, työolot, työterveys, työaika sekä työ- ja perhe-elämän tasapaino.

Edellä mainitut periaatteet toteutetaan edistämällä tasa-arvotoimenpiteitä ja toteuttamalla tasa-arvosuunnitelma, joka edustaa johtamisjärjestelmämme parannusta ja takaa sukupuoleen perustuvasta syrjinnästä vapaan ympäristön. Tavoitteenamme on edistää kehitystä kohti yhteiskuntaa, jossa tasa-arvo toteutuu.

Meillä on lisäksi suunnitelma sukupuoleen, homofobiaan tai rotuun perustuvan häirinnän estämiseksi työpaikalla.