Metallinhohtoiset kirjekuoret

Metallinhohtoiset kirjekuoret erottuvat varmasti edukseen! Kiiltävän metalliset ja mattapintaiset kirjekuoret ovat erittäin suosittu valinta erityisesti joulun aikaan, sillä voit odottaa näiden kirjekuorten säihkyvän kilpaa joulukuusen koristeiden kanssa. Laajan valikoimamme ansiosta voit valita kirjekuoren värin vaikkapa vastaanottajan oman suosikkivärin mukaan sekä sujauttaa kuoren sisälle niin pienemmän kuin suuremmankin yllätyksen.

Kiiltävä metalliset foliopussit

Kiiltävä metalliset foliopussit

Saatavilla 7 värisenä ja 9 kokoisena
Alkaen 0,06 € joka sis. ALV
Pinta: Kiiltävän metallinen
Tiiviste: Irroita ja liimaa
Materiaalin paino: 70 mikronia
Ikkunalla tai ilman: Ikkunaton
Värilliset matat foliopussit

Värilliset matat foliopussit

Saatavilla 11 värisenä ja 5 kokoisena
Alkaen 0,15 € joka sis. ALV
Pinta: Metallinen matta
Tiiviste: Irroita ja liimaa
Materiaalin paino: 70 mikronia
Ikkunalla tai ilman: Ikkunaton

Metallinhohtoiset kirjekuoret suosituissa väreissä


Metallinhohtoiset kirjekuoremme – tai toiselta nimeltään foliopussit – on vuorattu kiiltävällä tai mattapintaisella foliolla. Tämäntyyppiset kirjekuoret ovat joulun aikaan erityisen suosittuja, sillä joulukuusen alle asetettuna metallinhohtoinen paperi alkaa tuikkimaan lähes kilpaa joulukuusen koristeiden kanssa. Voit yllättää vastaanottajan myös ripustamalla kuoren suoraan joulukuuseen!

Värivalikoimamme joukosta löydät klassikkovärit hopean ja kultaisen, mutta voit aivan yhtä hyvin tilata kirjekuoret verkkokaupastamme vaikkapa sähäkän punaisena, säkenöivän sinisenä, lämpimän purppurana tai hohtavan vihreänä. Mattapintaiset foliopussit ovat puolestaan astetta hillitympi vaihtoehto, mutta löydät värivalikoimastamme hurmaavia värivaihtoehtoja aina elegantista viininpunaisesta metallinhohtoiseen kultaan sekä lumoavasta jäänsinisestä säihkyvään oranssiin.

Kaikissa foliopusseissamme on kätevä irrota ja liimaa -sulkumekanismi, jonka ansiosta kuori on helppo sulkea vetämällä yksinkertaisesti suojanauha irti ja painamalla läppä kiinni kuoreen. Tällä sulkumekanismilla suljet kätevästi useamman kirjekuoren nopeaankin tahtiin, joten miksipä et kokeilisi niitä esimerkiksi suuremman porukan joululahjojen koristeluun tai vaikkapa firman pikkujouluihin?

Metallinhohtoiset kirjekuoret pienemmille ja suuremmille lahjoille ja korteille


Valikoimamme koostuu pienemmistä ja suuremmista foliokuorista, joten löydät varmasti juuri sopivankokoiset kirjekuoret haluamaasi tarkoitukseen. Kun olet valitsemassa kirjekuoren mallia, suosittelemme, että varmistat ennen tilauksen tekemistä, että valitsemasi sisältö sopii varmasti kirjekuoren sisään. Kuoren valitsemiseksi meillä on tarjota helposti muistettava vinkki: mittaa sisältö ja lisää sitten mittoihin 10 millimetriä lisää, jolloin voit olla varma, että sisältö sujahtaa kuoren sisään mutkattomasti.

Löydät valikoimastamme muun muassa seuraavat mallit:

  • 450 x 320 mm (C3)
  • 324 x 229 mm (C4)
  • 229 x 162 mm (C5)
  • 162 x 114 mm (C6)
  • 324 x 254 mm
  • 229 x 114 mm (taskumalli)
  • 220 x 220 mm
  • 45 x 40 mm

On hyvä, että tarkistat ennen tilauksen tekemistä, onko valitsemasi malli saatavilla haluamassasi värissä. Vaikka pyrimme päivittämään varastomme tilaa mahdollisimman ajankohtaisesti, joitakin värejä ei välttämättä aina ole saatavilla jokaisessa mallissa, tai vastaavasti suuren suosion vuoksi jotkut värit ovat saattaneet loppua väliaikaisesti. Jos et ole varma, sopiiko yksikään valikoimamme metallinhohtoisista kirjekuorista haluamaasi tarkoitukseen, voit ottaa meihin yhteyttä, jolloin pystymme selvittämään, millaisilla ominaisuuksilla varustettuja kirjekuoria haet.

Asiakaspalvelumme on auki maanantaista perjantaihin klo 8.30–17.30; poikkeuksia asiakaspalvelun aikatauluissa voi esiintyä juhlapyhien aikaan. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, verkkokauppamme sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@suomikirjekuoret.fi, jolloin vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Tällä hetkellä tarjoamme asiakaspalvelua kielillä englanti, espanja, saksa, ranska, italia, slovakia, puola ja unkari, mutta teemme parhaillaan töitä sen eteen, että voimme palvella asiakkaitamme myös suomen kielellä.