Käyttöehdot

NETTISIVUSTOMME SÄÄNNÖT JA EHDOT

TERVETULOA Enveseur sl. NETTISIVUSTON KÄYTTÖSÄÄNTÖIHIN JA -EHTOIHIN. NÄMÄ SÄÄNNÖT JA EHDOT OVAT VOIMASSA TÄTÄ SIVUSTOA Suomi Kirjekuoret KÄYTTÄESSÄSI. SIVUSTOAMME KÄYTTÄESSÄSI JA/TAI TEHDESSÄSI TILAUKSEN TÄLTÄ SIVUSTOLTA ANNAT SUOSTUMUKSESI SIIHEN, ETTÄ NÄMÄ SÄÄNNÖT JA EHDOT SITOVAT SINUA.
SE ETTÄ KÄYTÄT TÄTÄ NETTISIVUSTOA MERKITSEE SITÄ, ETTÄ HYVÄKSYT NÄMÄ SÄÄNNÖT JA EHDOT RIIPPUMATTA SIITÄ, REKISTERÖIDYTKÖ ASIAKKAAKSEMME TAI TILAATKO MEILTÄ VAI ET. JOS ET HYVÄKSY NÄITÄ SÄÄÄNTÖJÄ JA EHTOJA, OLE HYVÄ ÄLÄKÄ SIINÄ TAPAUKSESSA KÄYTÄ TÄTÄ NETTISIVUSTOA.
Tätä www.suomikirjekuoret.fi nettisivua hallinnoi:
Enveseur sl.,
joka on rekisteröity Espanjassa ja jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Carrer Avinyonet 6, Vilafranca del Penedès, Barcelona 08720, Espanjassa. Yrityksemme rekisterinumero on B66856618.

Yhteystietomme ovat seuraavat:

Yrityksen osoite:
Carrer Avinyonet 6
Vilafranca del Penedès
Barcelona
08720
Espanjassa
Yleinen sähköpostiosoite: admin@enveseur.es
Puhelinnumero: +34 669 392 628


1. ESITTELY
1.1 Sinulla on pääsy suurimpaan osaan nettisivustostamme, vaikka et olisikaan rekisteröitynyt asiakkaaksemme. Tiettyihin osiin nettisivustoamme pääset vain rekisteröitymällä.
1.2 Saatamme muuttaa näitä sääntöjä ja ehtoja koska tahansa päivittämällä tämän osion. Ole ystävällinen ja tarkista tämä osio ajoittain tarkistaaksesi kulloinkin voimassa olevat säännöt ja ehdot, koska ne sitovat sinua. Tietyt sääntöjen ja ehtojen lausekkeet saatetaan korvata selvästi merkityillä lakitiedotteilla tai säännöillä, jotka on sijoitettu asianmukaisiin paikkoihin tällä nettisivustolla. Jos et hyväksy mitään uusia sääntöjä ja ehtoja, vaikka ilmoitamme niistä, sinun ei siinä tapauksessa pidä jatkaa nettisivustomme käyttämistä.


2. TILAAMINEN
2.1 Sinun tulee tehdä tilaus käyttämällä verkkokauppamme tilaus- ja maksujärjestelmää. Osana maksuvaihetta sinulla on mahdollisuus tarkistaa tilauksesi tiedot ja korjata mahdolliset virheet. Me lähetämme sinulle tilausvahvistuksen, jossa yksilöidään hankkimasi tuotteet.
2.2 Tilaus on hyväksytty siinä vaiheessa kun tavarat lähetetään. Ostosopimus on tehty, kun tavaratoimitus lähtee, vaikka maksusuoritus on käsitelty välittömästi, ellemme ole ilmoittaneet, ettemme hyväksy tilaustasi tai ellet ole peruuttanut tilaustasi.
2.3 Voimme kieltäytyä hyväksymästä tilausta:
(a) jos tuotteita ei ole saatavilla
(b) jos maksusuorituksesi on hylätty
(c) jos hinnoittelussa tai tuotekuvauksessa on ollut virhe tai
(d) jos jokin säännöissämme ja ehdoissamme mainittu kelpoisuusvaatimus ei kohdallasi täyty.


3. HINNOITTELU
3.1 Hintamme eivät sisällä arvonlisäveroa, mutta se näkyy maksuerittelyssä ja se sisällytetään loppusummaan.
3.2 Jos veloitamme erillisen maksun pakkaamisesta, kuljetuksesta ja vakuutuksesta sekä muista asiaan liittyvistä kuluista, kyseiset veloitukset näkyvät erillisessä hinnoittelukaaviossa muualla nettisivustollamme.
3.3 Hintojamme tarkistetaan ajoittain ilman erillistä tiedotetta.


4. MENETTELYTAVAT PERUUTUKSISSA JA PALAUTUKSISSA
4.1 Jos haluat peruuttaa tilauksesi:
(a) voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen admin@enveseur.es ennenkuin olemme lähettäneet tuotteet sinulle; tai
(b). jos tuotteet on jo lähetetty sinulle, palauttamalla tuotteet alla olevan sopimuslausekkeen kohdassa 4.2 mainitulla tavalla
4.2 Voit palauttaa tilaamasi tuotteet mistä syystä tahansa 14 päivän sisällä tavaran vastaanottamisesta ja saat täyden hyvityksen tai vaihtomahdollisuuden. Tuotteiden palautuskustannuksista vastaat itse.
4.3 Kun tavarat saapuvat meille, palautamme sinulle maksamasi tilaushinnan tai tarvittaessa saat hyvityksen vaihtoa varten.
4.4 Oikeus tuotteiden palauttamiseen kohdassa 4.3 mainitulla tavalla ei ole voimassa sellaisissa tai vastaavissa tapauksissa kuin: - jos tuotetta on käytetty tai jos tuotteet on valmistettu tai yksilöity sinun toivomustesi mukaisiksi.
Lausekkeen 4.4 ehdot eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.


5. LUPAEHDOT
5.1 Sinulla on lupa tulostaa ja ladata otteita tältä nettisivustolta omaan käyttöösi seuraavilla ehdoilla:
(a) mitään tekstipohjaisia tietoja tai niihin liittyviä kuvituksia ei saa muokata millään tavalla;
(b) mitään kuvia tältä nettisivustolta ei saa käyttää ilman siihen liitettyä tekstiä; ja
(c) kaikkien tekijänoikeus- ja tavaramerkkitietojemme sekä tämän lupatiedotteen pitää näkyä kaikissa kopioissa.
5.2 Ellei toisin ole mainittu, tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kaikkeen nettisivuillamme olevaan aineistoon (sisältäen rajoituksetta myös valokuvat ja graafiset kuvitukset) kuuluvat meille tai lisenssinantajille. Nämä ehdot ja säännöt tarkoittavat sitä, että tämän nettisivuston aineiston lainaaminen millään muulla tavalla kuin lausekkeessa 5.1 mainitulla tavalla on kielletty. Jos rikot mitä tahansa näistä säännöistä tai ehdoista, lupasi käyttää tätä nettisivustoa katkeaa automaattisesti ja sinun on välittömästi tuhottava kaikki tältä nettisivustolta ladatut tai tulostetut aineistot.
5.3 Lausekkeeseen 5.1 alisteisena mitään osia tästä nettisivustosta ei saa kopioida tai tallentaa millekään muulle nettisivustolle tai sisällyttää mihinkään julkiseen tai yksityiseen sähköiseen hakujärjestelmään tai -palveluun ilman meidän ennalta antamaamme kirjallista lupaa.
5.4 Kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti sallittu näissä ehdoissa, pidätetään.


6. PALVELUN SAATAVUUS
6.1 Pyrimme siihen, että palvelumme on normaalisti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, mutta emme ota vastuuta, jos nettisivustomme ei jostain syystä ole käytettävissä joinain aikoina tai ajanjaksoina.
6.2 Pääsy nettisivustollemme voi olla väliaikaisesti keskeytyksissä esimerkiksi jos järjestelmässämme on toimintahäiriö, käynnissä on kunnossapito- tai korjaustoimenpide, tai syistä, joihin emme voi vaikuttaa.


7. KÄVIJÄN AINEISTOT JA TOIMINTA SIVUSTOLLAMME
7.1 Jos lähetät sivustollemme muuta aineistoa kuin henkilökohtaisia tietoja, joita suojaa Yksityisyydensuoja, tätä muuta aineistoa ei pidetä luottamuksellisena tai omistusoikeuden alaisena. Näin ollen meillä ei ole velvoitteita tällaisen aineiston suhteen. Meillä ja meidän nimeämmillämme tahoilla on oikeus kopioida, julkaista, jakaa, sisällyttää ja muuten käyttää tätä muuta aineistoa ja kaikkia tietoja, kuvia, ääniä, tekstejä ja muuta vastaavaa aineistoa mihin tahansa kaupalliseen tai ei-kaupalliseen tarkoitukseen.
7.2 Sinun on kiellettyä lähettää nettisivuillemme tai nettisivuiltamme aineistoa:
(a) joka on uhkailevaa, loukkaavaa, hävytöntä, sopimatonta, kumouksellista, vastenmielistä, pornograafista, solvaavaa, rasisteiseen vihaan yllyttävää, syrjivää, ilkeämielistä, pahennusta herättävää, yllyttävää, Jumalaa pilkkaavaa, luottamuksellisia tai yksityisyyttä loukkaavia tietoja levittävää tai muuta, mikä voi herättää ärtymystä tai epämukavuutta;
(b) johon et ole saanut tarvittavia lupia ja/tai suostumusta:
(c) joka aiheuttaa tai rohkaisee toimintaan, jota voidaan pitää rikollisena, joka voi johtaa edesvastuuseen tai joka on muutoin vastoin lakia tai joka loukkaa jonkun kolmannen osapuolen oikeuksia Espanjassa tai muualla maailmassa; tai
(d) joka on teknisesti haitallista (koskee rajoituksetta tietokoneviruksia ja vastaavia, troijalaisia, matoja, haitallisia komponentteja, haitallista dataa tai muuta vihamielistä ohjelmistoa tai haittaohjelmia)
7.3 Nettisivustomme väärinkäyttö on kielletty (koskee rajoituksetta myös hakkerointia).
7.4 Tulemme toimimaan täydessä yhteistyössä kaikkien lainvalvontaviranomaisten kanssa tai tuomioistuinten pyynnöstä tai ohjauksesta tunnistaaksemme tai paikallistaaksemme henkilön, joka on lähettänyt sivustollemme aineistoa, joka rikkoo lausekkeita 7.2 tai 7.3 vastaan.


8. LINKIT MUILLE TAI MUILTA NETTISIVUSTOILTA
8.1 Linkit kolmansien osapuolien sivustoille on tarjottu vain sinun avuksesi. Jos käytät kyseisiä linkkejä, olet poistunut tältä nettisivustolta. Emme ole tarkistaneet näiden kolmansien osapuolien nettisivustoja, emme voi hallinnoida niitä emmekä ole vastuussa näistä nettisivustoista tai niiden sisällöstä tai saatavuudesta. Näin ollen emme välitä eteenpäin tai tee valitusta heistä tai aineistosta, jota sieltä löytyy tai näiden sivustojen käyttämisen seurauksista. Jos päätät käyttää sivustollemme linkitettyjä kolmansien osapuolten nettisivustoja, teet sen täysin omalla vastuullasi.
8.2 Jos haluat linkittää tälle nettisivustolle, voit tehdä sen vain linkittämällä, mutta et kopioimalla tämän sivuston etusivua, ja lisäksi seuraavilla ehdoilla:
(a) et poista, vääristä tai muuten muuta Enveseur sl. logon kokoa tai ulkoasua;
(b) et luo kehyksiä tai muita selain- tai kehysympäristöjä tämän nettisivuston ympärille;
(c) et millään tavalla vihjaa, että tuemme mitään muita tuotteita tai palveluita kuin omiamme;
(d) et anna virheellistä kuvaa suhteestasi meihin tai anna mitään muutakaan väärää tietoa meistä;
(e) et muulla tavoin käytä mitään Enveseur sl. tuotemerkkejä, joita nettisivustollamme esiintyy, ellei sinulla ole siihen yksiselitteistä kirjallista lupaamme;
(f) et linkitä nettisivuilta, joita et omista, ja
(g) ettei nettisivustosi sisällä aineistoa, joka on mautonta, loukkaavaa tai kiistanalaista, ja että se ei loukkaa kenenkään immateriaalioikeuksia tai muita oikeuksia tai joka ei noudata kaikkia asianmukaisia lakeja ja säännöksiä.
Pidätämme oikeuden kumota lausekkeessa 8.2 myönnetyn oikeuden ja meillä on oikeus ryhtyä tarpeellisiksi katsomiimme toimenpiteisiin, jos mitään näistä ehdoista rikotaan.
8.3 Mikäli aiheutat lausekkeen 8.2 sääntöjä rikkomalla meille tai muille ryhmämme yrityksille tulonmenetyksiä tai muuta vahinkoa, joudut täyteen vahingonkorvausvastuuseen.


9. REKISTERÖINTI
9.1 Jotta voit rekisteröityä www.suomikirjekuoret.fi käyttäjäksi, sinun tulee olla yli 18-vuotias.
9.2 Jokainen rekisteröityminen on tarkoitettu vain yhdelle käyttäjälle. Et saa jakaa käyttäjänimeäsi ja salasanaasi kenenkään muun henkilön kanssa etkä muille tietoverkon käyttäjille.
9.3 Vastuu sinulle rekisteröidyn salasanan turvallisuudesta on sinulla, ja jos tiedät tai epäilet, että joku muu tietää salasanasi, ota meihin välittömästi yhteyttä.
9.4 Me voimme keskeyttää tai peruuttaa rekisteröintisi välittömästi oman harkintamme mukaisesti tai siinä tapauksessa, että rikot näiden sääntöjen ja ehtojen mukaisia velvoitteitasi.


10. VASTUUVAPAUSLAUSEKE
10.1 Vaikka pyrimme varmistamaan, että nettisivuillamme oleva tieto on oikein, emme voi taata sivustolla esiintyvän aineiston täydellistä tarkkuutta ja virheettömyyttä. Saatamme muuttaa sivuston aineistoa tai niillä esiteltyjä tuotteita ja hintoja koska tahansa ilman ennakkovaroitusta. Vanhentunutta aineistoa voi esiintyä sivustollamme, emmekä sitoudu päivittämään sitä.
10.2 Sivustolla oleva aineisto tarjotaan siinä muodossa kuin se on ilman ehtoja, takuita tai sääntöjä. Vastaavasti lain sallimassa maksimilaajuudessa tarjoamme sinulle tämän nettisivuston siltä pohjalta, että poissuljemme kaikki tulkinnat, takuut, ehdot ja muut säännöt (mukaan lukien rajoituksetta lakiin sisältyvät ehdot tyydyttävästä laadusta, tarkoitukseen sopivuudesta ja käytöstä asianmukaisella huolellisuudella ja taidolla), joilla näistä säännöistä ja ehdoista huolimatta voi olla vaikutusta suhteessa tähän nettisivustoon.


11. VASTUU
11.1 Me tai muu asianosainen taho (riippumatta siitä, onko kyseinen taho osallisena tämän nettisivuston luomiseen, tuottamiseen, ylläpitoon tai toimittamiseen vai ei) tai joku muu ryhmämme yrityksistä tai minkään näistä virkailijat, johtajat, työntekijät, osakkeenomistajat tai asiamiehet poissulkevat kaiken vastuun ja velvollisuuden mihinkään määrään tai lajiin menetyksiä tai vahinkoja, joita voi aiheutua sinulle tai kolmannelle osapuolelle (mukaan lukien rajoituksetta kaikki suorat, epäsuorat, rangaistavat tai välilliset menetykset tai vahingot, tulojen, tuottojen, liikearvon, datan, sopimusten tai käytetyn rahan menetykset, tai menetykset tai vahingot, jotka johtuvat tai liittyvät millään tavalla liiketoiminnan keskeytymisestä, joko rikkomuksesta (mukaan lukien rajoituksetta huolimattomuus), sopimuksesta tai muusta syystä), jotka liittyvät tähän nettisivustoon, sen käyttöön, kykenemättömyyteen käyttää tätä tai sivuston käytön tuloksiin millään tavalla, tai nettisivustoihin, jotka on linkitetty tähän tai niiden tarjoamiin aineistoihin, sisältäen, mutta ei rajoitettuna menetyksiin tai vahinkoihin, joita aiheuttavat virukset, jotka saattavat saastuttaa tietokoneesi, ohjelmistosi, datasi tai muun omaisuutesi tuloksena nettisivustollemme pääsystä, sen käytöstä tai sen selailusta, tai tämän sivuston tai muiden tälle sivustolle linkitettyjen sivustojen aineiston lataamisesta koneellesi.
11.2 Mikään näissä säännöissä ja ehdoissa ei poissulje tai rajoita vastuutamme (i) huolimattomuuden aiheuttamalta kuolemalta tai henkilöön kohdistuvalta vammalta (siinä muodossa kuin se on tarkoin määritelty Epäreilujen sopimusehtojen asetus 1977:ssa); (ii) petoksesta; (iii) perustavaa laatua olevasta tosiasioiden vääristelystä; tai (iv) vastuusta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa asiaan liittyvän lain vuoksi.
11.3 Jos tällä sivustolla olevan aineiston käyttö aiheuttaa huollon, kunnostuksen tai korjauksen tarpeen laitteistollesi, ohjelmistollesi tai datallesi, kustannukset siitä ovat sinun vastuullasi.
11.4 Suostut siihen, että joudut korvaamaan meille täydellisesti ja joudut puolustamaan ja suojaamaan meitä, virkailijoitamme, johtajiamme, työntekijöitämme ja asiamiehiämme kaikilta vaatimuksilta, vastuilta, vahingoilta, menetyksiltä ja kustannuksilta (mukaan lukien kohtuulliset oikeudenkäyntikulut), jotka johtuvat siitä, että rikot mitään näitä sääntöjä ja ehtoja vastaan, tai siitä, että käytät sivustoa tai annat jonkun muun käyttää sivustoa omilla rekisteröitymistiedoillasi.


12. LAINSÄÄDÄNNÖN JA TURVALLISUUSALUE
12.1 Näitä sääntöjä ja ehtoja säännellään ja tulkitaan Espanjan lainsäädännön mukaisesti. Näihin sääntöihin ja ehtoihin liittyvät riidat käsitellään yksinomaan Espanjan oikeuslaitoksen lainkäyttöalueella.
12.2 Emme takaa, että verkkosivustollamme myyty materiaali tai tuote soveltuu käytettäväksi tai käytettäväksi Espanjan ulkopuolella. On kiellettyä tulla verkkosivuillamme alueilta, joilla sen sisältö on laitonta tai luvatonta. Jos tulet sivuillamme Espanjan ulkopuolella, teet sen omalla vastuullasi ja olet myös vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta.


13. MUUT ASIAT
13.1 Sinulla ei ole lupaa antaa, valtuuttaa tai muuten siirtää mitään näiden sääntöjen ja ehtojen alaisia oikeuksiasi eteenpäin.
13.2 Jos minkään pätevän toimivalta-alueen oikeusistuin katsoo jonkin lausekkeen näistä säännöistä tai ehdoista olevan pätemätön, kyseisen kohdan pätemättömyys ei vaikuta muiden lausekkeiden pätemiseen ja voimassa oloon, vaan ne ovat edelleen voimassa täydessä laajuudessaan ja vaikutuksessaan.
13.3 Vain näihin sääntöihin ja ehtoihin liittyvät osapuolet voivat hakea niiden toimeenpanoa koskien Sopimuslakia (Kolmansien osapuolien oikeudet) 1999.